Planter på balkongen og terrassen – slik lykkes du

Planter på balkongen og terrassen – slik lykkes du

- Vi er en kunnskapsrik fagbedrift som kan veilede deg ved kjøp av blomster, krukker og jord, så du får en vellykket og frodig sommer.

Vi kommer gjerne på befaring til større takterrasser o.l. og kan være behjelpelige med levering. 

Sesongplanter

Sesongplanter er ettårige blomstrende og dekorative planter og har gjerne en lang blomstringstid. Passer perfekt til krukker på balkonger og terrasser og utenfor inngangspartier. Det finnes både solkrevende planter, og de som liker skygge. De som tåler å tørke, og de som konstant på passes på.

Spør oss, så du får en vellykket opplevelse med dine sommerblomster. 

Flerårige planter

Både klatreplanter og stauder tar seg godt ut i store krukker og beholdere, og det gir et godt resultat å blande både spiselige planter og urter, sammen med sommerblomster og trær, så du får en frodig og flott balkong / terrasse dere kan ha glede av hele sommeren.

Middelhavstrær, som oliven eller sitron holder seg godt ute i store krukker på terrassen. De har en kortere blomstring, og dyrkes mest for de dekorative bladene og grenene. Spesielt hvis du har en stor takterrasse, eller terrasse, gjør det seg med høyden et tre gir, det lager stemning, og i en stor krukke, vil den trives godt og skape glede hele sommeren. –kan tas inn om vinteren for overvintring. 

Klatreplanter og spiselige planter finnes i flere varianter, alt fra kiwi planter, pasjonsfruktblomst til jordbærplanter og urter. Her vil vi ha et varierende utvalg ut i fra sesongens tilbud. 

Krukker

Vi har terrakotta og betong krukker i forskjellige størrelser, og fører produkter fra Roggens som er leverandør av glassfiberkrukker. Se www.roggens.no for utvalg.

Om Blomsterpikene

Blomsterpikene er en fagbedrift med verksted og blomsterbutikk. Vi har drevet med blomster siden 2001 og er i dag et team på 10 blomsterdekoratører som gjør både store og små oppdrag for både private og bedrifter.

Kontakt oss

Blomsterpikenes Verden AS
Lørenveien 43, 0585 Oslo
(inng. fra Peter Møllers vei)

Tlf. 22 72 91 81

Følg oss i sosiale medier

Blomsterpikene på Facebook   Blomsterpikene på Instagram   Send oss e-post