Om Blomsterpikene

 

Blomsterpikenes Verden AS ble etablert av Helle Werner Johnsen og Magnhild Ohrstrand, og har hatt en jevn vekst siden etableringen i 2001. Vi er en fagbedrift og detaljhandel av blomster, og har i dag over 10 ansatte dekoratører med fagbrev. 

De første 15 årene hadde vi kun verkstedsdrift, med hovedvekt på firmakunder, blomsterabbonnementer og blomster til høytidsanledninger, som brylluper og begravelser. De senere årene har samarbeidet med eventbransjen økt jevnt og vi er i dag stolte over den kompetansen og kvaliteten vi kan levere til noen av de aller største eventene i alt fra Holmenkollen, til København eller Marrakech. 

I Februar 2016 startet en ny epoke for Blomsterpikene, og vi flyttet ut av våres verksted på Økern Torg, og inn i helt nye lokaler på Løren. Her har vi utvidet verkstedsdriften til å inkludere en flott butikk, med konkurransedyktige priser og godt utvalg i alt fra snittblomster, potter og dekor til silkeblomster. 

I dag har Blomsterpikene en bred drift med mange forskjellige type kunder, som gjør at vi sitter med en breddekompetanse innen for faget blomster. Alt fra å veilede kunder ved kjøp av sommerblomster til terrassen, til å gjøre de aller største eventene, eller levere blomster til våre to begravelsesbyråer med til sammen 7 avdelinger.  

Vi står alltid klare til å ta deg i mot med faglig kompetanse og god service, enten det er en bunt med roser til stuebordet eller når du trenger en dekoratør med faglig kompetanse. 

 

Om Blomsterpikene

Blomsterpikene er en fagbedrift med verksted og blomsterbutikk. Vi har drevet med blomster siden 2001 og er i dag et team på 10 blomsterdekoratører som gjør både store og små oppdrag for både private og bedrifter.

Kontakt oss

Blomsterpikenes Verden AS
Lørenveien 43, 0585 Oslo
(inng. fra Peter Møllers vei)

Tlf. 22 72 91 81

Følg oss i sosiale medier

Blomsterpikene på Facebook   Blomsterpikene på Instagram   Send oss e-post