Om verkstedet

En halv etage ned fra vår butikk, finner du våres verksted. Det er denne driften som har vært vår primærvirksomhet siden vi startet i 2001, på Økern torg, og så videre etter at vi flyttet inn i våres nye lokaler på Løren i februar 2016.

Hovedsakelig har vi jobbet med brylluper og begravelser, eventer og firmakunder, samt abonnementer og noen få heldige privatkunder og hoteller. Alle våre dekoratører har fagbrev da vi er opptatt av en høy faglig kvalitet på våres arbeid. 

 

Neste gang du er innom våres butikk, er du hjertelig velkommen til å kikke ned på verkstedet og si hei til jentene, de er der mellom 09.00 og 16.00

 

Vil du sette opp et møte for å få et tilbud på blomster så ta kontakt for å sette opp en tid, så vi er sikre på at vi har ledig kapasitet til å ta deg i mot. Du får tak i oss via mail og telefon og selvfølgelig ved å komme innom. 

 

Verkstedet sender ut buketter og blomster hele dagen, med både ekspress leveranser og vanlig bud, samt at vi selv leverer og setter opp ved behov for det (eventer, bryllup, store begravelser osv)

 

 

 

Kontakt verkstedet 

Lørenveien 43 A

0585 Oslo (inngang Peter Møllersvei)

Holder åpent mandag-fredag fra 09.00 til 16.00 

Telefon: 22 72 91 81

Henvendelser vedrørende bestillinger:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For andre henvendelser:

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Om Blomsterpikene

Blomsterpikene er en fagbedrift med verksted og blomsterbutikk. Vi har drevet med blomster siden 2001 og er i dag et team på 10 blomsterdekoratører som gjør både store og små oppdrag for både private og bedrifter.

Kontakt oss

Blomsterpikenes Verden AS
Lørenveien 43, 0585 Oslo
(inng. fra Peter Møllers vei)

Tlf. 22 72 91 81

Følg oss i sosiale medier

Blomsterpikene på Facebook   Blomsterpikene på Instagram   Send oss e-post