Personvernerklæring

Din personlige informasjon tilhører deg. Du deler informasjonen din med Blomsterpikenes Verden AS fordi du ønsker å bestille et produkt. Men vi vil at du skal vite hvorfor vi trenger dine personlige opplysninger og hvordan vi behandler dem.


Data
Blomsterpikenes Verden AS bruker bare informasjonen du gir oss. Dette kan være når du bestiller et produkt eller en tjeneste.

Vi bruker følgende informasjon:

- Navn og adresse på avsender og mottaker
- Telefonnummer
- Betalingsadresse
- E-mailadresse
- Betalingsinformation
- IP-adresse

Som du sikkert forstår, må vi bruke leveringsadressedata slik at vi kan levere bestillingen din til den du vil overraske.

Sikkerhet
Vi beskytter informasjonen du gir oss med den mest avanserte teknologien, så ingen har uautorisert tilgang til dem. Skulle det være nødvendig å dele informasjonen med tredjepart krever vi at selskapet behandler dine opplysninger så trygt som vi gjør, og med det formål det er ment.

Lagringsperiode
Vi lagrer personlig informasjon så lenge som nødvendig for å behandle bestillingen din, og vi lagrer dem til eget bruk i maksimalt to år. Deretter vil personlig informasjon bli slettet, med mindre vi er pålagt å holde dem lenger av juridiske årsaker. For eksempel krever loven oss å lagre betalingsinformasjon i syv år.

Formål
Vi bruker dataene du gir oss til forskjellige formål:

For å levere bestillingen: Vi vil selvfølgelig bruke informasjonen for å behandle bestillingen din. I noen tilfeller kan vi også dele data med selskaper vi samarbeider med, også kalt tredjeparter, for å behandle bestillingen din.

Reklame
Vi forstår at du gjerne vil vite alt om våre vakre produktene vi har. Hvis du gir tillatelse, kan du motta varsler om disse via e-post eller sosiale medier.

Endring av personvernreglene
For å best mulig informere deg om bruken av personopplysninger, oppdaterer vi av og til denne personvernpolitikken. Vi anbefaler derfor at du regelmessig leser den.

Se, endre, slette data eller andre spørsmål?
Du kan sende en forespørsel om å vise, redigere, slette eller overføre din personlige data. For eksempel kan du sjekke om dataene dine er riktige. Vil du vite hvilken informasjon du har tillatt oss å bruke, eller vil du begrense bruken? Du kan også be om det. Hvis du har spørsmål om personvernreglene, vennligst kontakt oss på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om Blomsterpikene

Blomsterpikene er en fagbedrift med verksted og blomsterbutikk. Vi har drevet med blomster siden 2001 og er i dag et team på 10 blomsterdekoratører som gjør både store og små oppdrag for både private og bedrifter.

Kontakt oss

Blomsterpikenes Verden AS
Lørenveien 43, 0585 Oslo
(inng. fra Peter Møllers vei)

Tlf. 22 72 91 81

Følg oss i sosiale medier

Blomsterpikene på Facebook   Blomsterpikene på Instagram   Send oss e-post